Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ha een boek!.


 

Janssen, Bart - De pijn die blijft / Ooggetuigenverslagen van het bombardement van Nijmegen 22 februari 1944

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Janssen, Bart - De pijn die blijft / Ooggetuigenverslagen van het bombardement van Nijmegen 22 februari 1944
Schrijver: Janssen, Bart
Titel: De pijn die blijft / Ooggetuigenverslagen van het bombardement van Nijmegen 22 februari 1944
ISBN: 9789460044397
Uitgever: Uitgeverij Vantilt
Bijzonderheid: 2019, 712pp, gebonden met stofomslag, *vrijwel nieuwstaat, een enkel vlekje*
Prijs: € 29,50
Meer info Het boek destijds aangeschaft omdat mijn vader gewond was geraakt bij het bombardement toen hij op het station van Nijmegen vlakbij de trein stond waar een bom op was gevallen. Degene die naast hem stond (waarschijnlijk de oberkelner) heeft het bombardement niet overleefd. Mijn vader wel, maar was verbrand aan handen en gezicht en het heeft hem voor zijn leven getraumatiseerd.
Boek bekijken

Ha een boek! uit Leeuwarden

Logo Ha een boek!

Al vanaf het allereerste begin verkoop ik boeken via boekwinkeltjes.nl. Zelfs ooit het 50.000-ste boek toegevoegd. Er staan er nu ruim 7 miljoen op! Ik heb de boekenmarkt op internet in die tijd erg zien veranderen. Heb recent om die reden honderden boeken verwijderd en wil me concentreren op de zeldzamere boeken. Hoe doorzichtig de boekenmarkt ook is geworden, ik vind nog altijd boeken die op internet niet te vinden zijn. De vermelding van de verzendkosten heb ik verwijderd. Het is geen doen steeds de wijzigingen door te voeren. Ik zal ze aangegeven bij de bestelling. Als gewenst kan ik ook (goedkoper) verzenden intern in België. Si vous le souhaitez communication en Français est possible. If desired communication in English is possible. Wenn Sie es wünschen, ist Kommunikation in deutscher Sprache möglich.
Verder lezen