Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel HansBoek.


 

Guérin, Daniel - Het Anarchisme

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Guérin, Daniel - Het Anarchisme
Schrijver: Guérin, Daniel
Titel: Het Anarchisme
ISBN: 9789022970652
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W., 1e druk 1970
Bijzonderheid: paperback, 156 pp, boek verkeert in goede staat (+ artikel over docu m.b.t. anarchisme)
Prijs: € 3,00
€ 4,85
Meer info Daniel Guérin (19 mei 1904, in Parijs - 14 april 1988, in Suresnes ) was een Franse anarcho-communistische auteur, vooral bekend van zijn werk Anarchism: From Theory to Practice , evenals zijn collectie No Gods No Masters: An Anthology of Anarchism waarin hij geschriften verzamelde over het idee en de beweging die het inspireerde. Hij staat ook bekend om zijn verzet tegen het nazisme , fascisme , kapitalisme , imperialisme en kolonialisme , naast zijn steun voor de Confederación Nacional del Trabajo (CNT) tijdens de Spaanse Burgeroorlog . Zijn revolutionaire verdediging van vrije liefde en homoseksualiteit beïnvloedde de ontwikkeling van queer anarchisme. Guérin werd geboren in een liberale Parijse familie. Al vroeg begon hij politiek activisme in het revolutionaire syndicalistische tijdschrift La Révolution prolétarienne van Pierre Monatte. Hij verliet de universiteit en een literaire carrière in 1926, reisde naar Libanon (1927-1929) en Frans Indochina (1929-1930) en werd een gepassioneerd tegenstander van koloniale ondernemingen.
Boek bekijken

HansBoek uit Almere

particulier

Logo HansBoek

Welkom bij boekwinkeltje HansBoek.
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met betaal informatie. Boeken worden na ontvangst van betaling direct verstuurd. De boeken op de foto's zijn de exemplaren die u ontvangt.
(kijkt u vooral verder op deze site voor meer goedkope boeken en bespaar verzendkosten bij aankoop van meerdere boeken.)
PostNL in briefvorm vanaf € 3,85 tot 350 gram en €4,55 tot 2 kg (brievenbuspakket)
Pakketpost PostNL tot 10 kilo: € 6,95, Aangetekend € 9,25.
Brievenbuspakket met DHL in Nederland € 4,00 - naar servicepunt & € 5,00 rechtstreeks naar uw adres. Bij DPD is het € 4,50 rechtstreeks naar uw adres.
In de mail kunt u kiezen welke verzendwijze uw voorkeur heeft.
De verzendkosten zijn voor rekening van koper. Verzekerd verzenden en afhalen is ook mogelijk. U dient dit dan tijdig aan te geven.
(De verzendkosten gelden voor bezorging in Nederland.)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.