Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel HansBoek.


 

Victor Hugo - De klokkenluider van de Notre Dame

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Victor Hugo - De klokkenluider van de Notre Dame
Schrijver: Victor Hugo
Titel: De klokkenluider van de Notre Dame
ISBN: 8710371001897
Uitgever: Manteau Antwerpen, 1e druk 1996
Bijzonderheid: Speciale editie v.d. Volkskrant, gebonden, 565 pagina's, het boek is als nieuw
Prijs: € 5,00
€ 6,95
Meer info Victor Marie Hugo (Besançon, 26 februari 1802 – Parijs, 22 mei 1885) was een Frans schrijver, dichter, essayist en staatsman en wordt beschouwd als een van de belangrijkste en invloedrijkste Franse romantische auteurs van de 19e eeuw. Hij schreef romans, gedichten, toneelstukken, essays en politieke toespraken en liet ook een uitgebreide briefwisseling na.

De monsterlijke en gebochelde Quasimodo, die doof is geworden door het oorverdovende geluid van de klokken die hij moet luiden; de jonge zigeunerin Esmeralda, die door haar betoverende schoonheid mannen in de afgrond stort; de ijdele Phoebus en de sluwe diaken Frollo: niemand ontsnapt aan zijn noodlot in De klokkenluider van de Notre-Dame.
Op zijn veertiende zei Victor Hugo (1802-1885) dat hij Chateaubriand, indertijd beschouwd als de grootste Franse schrijver, wilde worden en anders niets. Door zijn enorme oeuvre, lange literaire carrière en de diversiteit van zijn werk loste hij die belofte aan zichzelf in: Hugo domineerde de Franse literatuur bijna de gehele negentiende eeuw. De klokkenluider van de Notre-Dame en Les misérables behoren tot zijn bekendste werken.
Boek bekijken

HansBoek uit Almere

particulier

Logo HansBoek

Welkom bij boekwinkeltje HansBoek.
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met betaal informatie. Boeken worden na ontvangst van betaling direct verstuurd. De boeken op de foto's zijn de exemplaren die u ontvangt.
(kijkt u vooral verder op deze site voor meer goedkope boeken en bespaar verzendkosten bij aankoop van meerdere boeken.)
PostNL in briefvorm vanaf € 3,85 tot 350 gram en €4,55 tot 2 kg (brievenbuspakket)
Pakketpost PostNL tot 10 kilo: € 6,95, Aangetekend € 9,25.
Brievenbuspakket met DHL in Nederland € 4,00 - naar servicepunt & € 5,00 rechtstreeks naar uw adres. Bij DPD is het € 4,50 rechtstreeks naar uw adres.
In de mail kunt u kiezen welke verzendwijze uw voorkeur heeft.
De verzendkosten zijn voor rekening van koper. Verzekerd verzenden en afhalen is ook mogelijk. U dient dit dan tijdig aan te geven.
(De verzendkosten gelden voor bezorging in Nederland.)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.