Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.
Roberts, S. Igoe - Dictionary of Food Ingredients, Second Edition
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Roberts, S. Igoe |
Titel: | Dictionary of Food Ingredients, Second Edition |
ISBN: | 9780442319274 |
Uitgever: | Van Nostrand Reinhold New York 1989 |
Bijzonderheid: | geb. hardcover in blauw met zilveropdruk 225pp. zeer goed, tekstje van schenkers voorin |
Prijs: |
€ 11,70
€ 3,65
|
Meer info | This concise, easy-to-use dictionary provides definitions of more than 1,000 commonly used food additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing. The entries, written in a clear and straightforward manner, present concise information on functionality, chemical properties, and applications. |
Boek bekijken |
Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.