Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Roberts, S. Igoe - Dictionary of Food Ingredients, Second Edition

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roberts, S. Igoe - Dictionary of Food Ingredients, Second Edition
Schrijver: Roberts, S. Igoe
Titel: Dictionary of Food Ingredients, Second Edition
ISBN: 9780442319274
Uitgever: Van Nostrand Reinhold New York 1989
Bijzonderheid: geb. hardcover in blauw met zilveropdruk 225pp. zeer goed, tekstje van schenkers voorin
Prijs: € 11,70
€ 3,65
Meer info This concise, easy-to-use dictionary provides definitions of more than 1,000 commonly used food additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing. The entries, written in a clear and straightforward manner, present concise information on functionality, chemical properties, and applications.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.