Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Troost, Andre & Gerald - Tweemaal Troost

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Troost, Andre & Gerald - Tweemaal Troost
Schrijver: Troost, Andre & Gerald
Titel: Tweemaal Troost
ISBN: 9789081513814
Uitgever: Troost Producties 1e druk 2010 9789081513814
Bijzonderheid: paperback 114 pp als nieuw
Prijs: € 6,90
€ 4,00
Meer info Twee familieleden. oom en neef. die beiden iets hebben met muziek en songteksten; de een lid van de Protestantse Kerk in Nederland. de ander lid van een evangeliegemeente; de een predikant. de ander gospelzanger. beiden luisterend naar dezelfde achternaam: André F. Troost (1948) en Gerald Troost (1978) - zij schreven elkaar maandenlang brieven over uiteenlopende thema's. Al die thema's hebben iets te maken met het christelijk geloof. Wat blijkt? Ondanks allerlei verschillen van inzicht vinden de auteurs elkaar in hun liefde voor het evangelie.
In dit boekje. Tweemaal Troost. zijn de brieven gebundeld. In grote lijnen worden overeenkomsten en verschillen verkend: protestantse en evangelische visies passeren de revue. Maar ook zeer persoonlijke belevenissen komen aan bod. Gespreksvragen bij elk hoofdstuk maken dit boekje tevens zeer geschikt voor gebruik in kringen.
Tweemaal Troost wil krachten meten. maar vooral handen ineenslaan: we zijn familie van elkaar!
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.