Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Richardson, Rudy / Verweij, Désirée / Vogelssr, Ad / Kuipers, Herman (red.) - Mens en organisatie. De krijgsmacht in verandering.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Richardson, Rudy / Verweij, Désirée / Vogelssr, Ad / Kuipers, Herman (red.) - Mens en organisatie. De krijgsmacht in verandering.
Schrijver: Richardson, Rudy / Verweij, Désirée / Vogelssr, Ad / Kuipers, Herman (red.)
Titel: Mens en organisatie. De krijgsmacht in verandering.
ISBN: 9789053303528
Uitgever: Mets & Schilt uitg. Amsterdam 2002 9789053303528
Bijzonderheid: paperback 431pp in goede staat
Prijs: € 10,70
€ 3,65
Meer info De relatie tussen 'mens' en 'organisatie' is in het afgelopen decennium in de Nederlandse krijgsmacht aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Met de gewijzigde taakstelling van de krijgsmacht zijn ook de omstandigheden waarin haar personeel moet opereren gewijzigd. Sinds 1993 vormen vredesoperaties de 'core business' van de Nederlandse krijgsmacht. Het meest bekende en tegelijk omstreden hoogtepunt in dit kader vormt het optreden van Dutchbat in Screbrenica. De 'affaire Screbrenica' is echter niet het onderwerp van dit boek. Ze biedt evenwel de aanleiding voor kritische reflextie op een aantal thema's die los van de Screbrenica context in een breder verband geplaatst kunnen worden en nader onderzoek verdienen. Deze thema's zijn: cultuur, cultuurverandering, structuur van de organisatie, leiderschap en (peacekeeper)stress. Bij de bespreking van de genoemde thema's zullen ook de mogelijkheden aangegeven worden die de realtie tussen de mens en de krijgsmachtorganisatie kunnen verbeteren.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.