Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Manders, K. - Ei - 100 eirecepten uit de hele wereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Manders, K. - Ei - 100 eirecepten uit de hele wereld
Schrijver: Manders, K.
Titel: Ei - 100 eirecepten uit de hele wereld
ISBN: 9789055019151
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheid: softcover, goede staat 130 pagina's.
Prijs: € 7,70
€ 3,65
Meer info Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke bekendheid vanwege zijn aparte combinaties met chocolade. Hij is bonbonleverancier van gerenommeerde horecabedrijven en geeft al vele jaren les in bonbons maken aan particulieren en bedrijven.
Met Bonbon kan iedereen zelf thuis aan de slag met de verrassende recepten van Kees Raat. Van slagroomtruffels tot tomaat-balsamico-bonbons en van jasmijnlolly’s tot earl-grey-bonbons: de recepten in dit boek zijn voor elke liefhebber van chocolade zonder veel problemen uit te voeren. Alle technieken die komen kijken bij het maken van een goede bonbon worden duidelijk in tekst en beeld uitgelegd. En als je eenmaal door hebt hoe het moet, blijkt het allemaal veel simpeler dan het in eerste instantie lijkt.
Recensie(s)
Kees Raat is een chocoholic en maakte van zijn verslaving zijn beroep: in 1990 startte hij in Amsterdam de bonbonwinkel Unlimited Delicious en verwierf faam met zijn verrassende smaken. Wie van een uitdaging houdt gaat met dit boek als leidraad zelf thuis bonbons maken. De inleiding maakt duidelijk dat nauwkeurig werken een eerste vereiste is: een weegschaal en keukenthermometer zijn onontbeerlijk - andere gereedschappen heeft bijna iedereen wel in huis. Uitleg over de volgorde van werken en informatie over chocoladekwaliteiten, ganache maken, karameliseren, tempereren, doorhalen enz. Recepten voor bonbons, bonbons xl, truffels en lolly's, afgesloten met een recept voor chocolademelk. De bonbons kenmerken zich door ongewone, spannende ingredienten als Spaanse peper, nigella, kerrie, wasabi enz. maar er worden ook fruit, koffie en noten gebruikt. Voor enthousiaste hobbykoks uitdagende recepten, duidelijk uitgelegd. Het boek werd grafisch uitstekend verzorgd: mooi lettertype, prachtige foto's en sfeervolle zwartwitfoto's van nachtelijk Amsterdam. Alfabetisch register op bonbonnaam.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.