Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

H. F Pijning - Beweging en psychologie: Een handelingspsychologische interpretatie van het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 7 )

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: H. F Pijning - Beweging en psychologie: Een handelingspsychologische interpretatie van het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 7 )
Schrijver: H. F Pijning
Titel: Beweging en psychologie: Een handelingspsychologische interpretatie van het bewegen (Leerpsychologie en onderwijs 7 )
ISBN: 9789001421236
Uitgever: Wolters-Noordhoff 1e druk 1978 9001421237 9789001421236
Bijzonderheid: paperback linnenstructuur 106pp. in zeer goede staat
Prijs: € 8,30
€ 3,65
Meer info Verder werkend vanuit de visie en de gedachten van zijn leermeester, professor van Parreren, geeft zijn opvolger Pijning, een verdere aanzet tot een handeling-psychologie. In de mens wordt het handelen een doelgerichte activiteit, waarbij zowel het resultaat als het proces belangrijk zijn. Het onderscheid in fasen van orieenteren, uitvoeren en controleren trekt de auteur in verschillende beschouwingen door. Hij voelt zich behalve door zijn leermeester, ondersteund door de opvattingen van veel Russische leerpsychologen. Zo komen de wendbaarheid en de verkorting van de handeling ter sprake. Veel aandacht besteedt hij aan de motorische ontwikkeling, waarbij hij drie benaderingswijzen behandelt.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.