Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Burg, Jolande - Oosters vegetarisch / inspirerende recepten uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië & Vietnam

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Burg, Jolande - Oosters vegetarisch / inspirerende recepten uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië & Vietnam
Schrijver: Burg, Jolande
Titel: Oosters vegetarisch / inspirerende recepten uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië & Vietnam
ISBN: 9789061128304
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-NL
Bijzonderheid: hardcover 2011, 223pp, Gebonden, als nieuw
Prijs: € 31,70
€ 3,65
Meer info De Oosters keukens lenen zich bij uitstek voor een vegetarisch eetpatroon. In Oosters vegetarisch wordt duidelijk dat het vele gebruik van kruiden, de veelzijdigheid aan groent en fruit en het gebruik van soja maken dat gerechten uit Azië een welkome afwisseling zijn voor de moderne vegetariër en voor iedereen die af en toe wat minder of geen vlees wil eten. Zoals altijd heeft Jolande Burg het gebruik van eerlijke en vooral verse ingrediënten hoog in het vaandel staan.

In Oosters vegetarisch maakt Jolande Burg -- na geschreven te hebben over de Italiaanse en Franse vegetarische keuken -- een vegetarische rondreis door de populaire oosterse landen met creatieve, geurige en pikante gerechten, waarbij de ingrediënten vrijwel niet van vlees te onderscheiden zijn. De eigentijdse recepten gaan vergezeld van fraaie foto's van de hand van haar echtgenoot en wijnschrijver Erik Spaans.

Bijna honderd recepten voor vegetarische gerechten uit verschillende Aziatische keukens. Het boek is per land ingedeeld en van elk land zijn er recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten. Op een achtergrond van Japanse en Chinese pentekeningen staan de recepten: een recept over twee pagina's. In het midden van de bladzijden een mooie gerechtfoto, aan de buitenkanten de ingredientenopgave en de receptuur. De meeste gerechten vragen veel ingredienten en de auteur is een voorstander van het gebruik van namaakvlees als vleesvervanger. Er zijn geen recepten voor vis gegeven, wel met tofu en tahoe. Makkelijke, duidelijke receptuur; de maatvoering is deels in lepels (eetl., theel.). De ingredienten zijn goed verkrijgbaar; voor het bestellen van o.a. het namaakvlees wordt een webadres gegeven. Voorin basisrecepten, wat informatie over Aziatische producten en wat er gedronken wordt bij een Oosterse maaltijd. Geen informatie over de betreffende landen of over hun keukens. Alfabetisch register op hoofdingredient en op soort gerecht. Druk in typeletters in zwart en rood op een grijze, iets gemeleerde achtergrond. Verzorgd uitgegeven.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.