Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

A.E. Fuhri Snethlage - Financiering in het mkb waarde creeren en risico's beheersen (serie: accountant en ondernemen dl 8

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: A.E. Fuhri Snethlage - Financiering in het mkb   waarde creeren en risico's beheersen   (serie: accountant en ondernemen dl 8
Schrijver: A.E. Fuhri Snethlage
Titel: Financiering in het mkb waarde creeren en risico's beheersen (serie: accountant en ondernemen dl 8
ISBN: 9789026725999
Uitgever: Uitgeverij Kluwer Bv 1e druk 1997
Bijzonderheid: paperback 95pp. in zeer goede staat 9789026725999
Prijs: € 7,90
€ 4,00
Meer info it boek beschrijft aan de hand van praktijkvoorbeelden van startende en doorstartende ondernemingen, ondernemers met een gevestigde reputatie, ondernemers met een gouden idee maar nog weinig ervaring, management-buy-outs, de typische financieringsproblematiek van mkb-ondernemingen.
Dit boek biedt de accountant gereedschap bij de begeleiding van zijn cliënt en zijn financieringsplannen. Daarnaast inventariseert het theoretische en praktische mogelijkheden om een reële inschatting te geven van de onderneming en de ondernemer ten behoeve van de financier.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.