Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Kooy, A. - Handboek cardiovasculair risicomanagement / preventie diagnostiek en behandelstrategieën volgens nieuwe richtlijnen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kooy, A. - Handboek cardiovasculair risicomanagement / preventie diagnostiek en behandelstrategieën volgens nieuwe richtlijnen
Schrijver: Kooy, A.
Titel: Handboek cardiovasculair risicomanagement / preventie diagnostiek en behandelstrategieën volgens nieuwe richtlijnen
ISBN: 9789085620976
Uitgever: Prelum Uitgevers
Bijzonderheid: , 356pp, Gebonden hardcover in goede staat
Prijs: € 29,80
€ 3,65
Meer info Cardiovasculair risicomanagement (CVRM) heeft zich ontwikkeld tot een vorm van preventieve geneeskunde met goede bewijskracht. Een voorwaarde voor de toepassing van CVRM is een voldoende hoog absoluut cardiovasculair risico bij de individuele patiënt. Dat risico is vooral verhoogd bij de patiënt met diabetes, reumatoïde artritis, chronisch nierlijden, een al bestaand cardiovasculair lijden, een belaste familieanamnese en/of een combinatie van risicofactoren.
Meerdere onderzoeken bekrachtigen de meerwaarde van een integrale multifactoriële aanpak, gericht op alle relevante risicofactoren. Daarbij is goede geneeskunde geen 'getallengeneeskunde' gericht op een bloeddruk of een cholesterolwaarde, maar geneeskunde met oog voor de patiënt als geheel, gericht op een positieve beïnvloeding van de kwaliteit van leven en de levensverwachting.
Preventieve geneeskunde is breder dan CVRM. Daarom is in het belang van de patiënt een brede visie van de zorgprofessional nodig. Welke consequenties hebben bepaalde behandelstrategieën? Welke keuzes maken we, ook als we ons richten op determinanten als gewicht, het risico op comorbiditeit, de kwaliteit van leven en de veiligheid van geneesmiddelen?
Met deze filosofie behandelt het Handboek cardiovasculair risicomanagement de diverse deelonderwerpen , verdeeld over zes thema's (hart- en vaatziekten - cardiovasculaire risicopatiënten - cardiovasculaire risicofactoren - cardiovasculair risicomanagement - zorg op maat - toepassing in de praktijk) en 23 hoofdstukken, ondersteund door uitgebreid literatuuronderzoek. De nieuwe, multidisciplinaire richtlijn Cardiovasculair Risicomanagement (herzien in 2011) geldt bij de risicoschatting en de behandelkeuzes onomstotelijk als leidraad.
Het Handboek cardiovasculair risicomanagement is een actuele, praktische en rijk geïllustreerde uitgave die is bedoeld voor vrijwel alle zorgprofessionals, zoals bijvoorbeeld huisartsen, internisten, cardiologen, bedrijfsartsen, (praktijk)verpleegkundigen en degenen die daarvoor in opleiding zijn.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.