Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

redactie Jeffery Pike - Kenia Insight Guide

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: redactie Jeffery Pike - Kenia Insight Guide
Schrijver: redactie Jeffery Pike
Titel: Kenia Insight Guide
ISBN: 9789066551244
Uitgever: Uitgeverij Cambium BV Zeewolde 5e druk 2009 9789066551244
Bijzonderheid: paperback met flappen 351pp. als nieuw, schitterende afb. en kaarten in kleur, 22/15cm
Prijs: € 8,80
€ 3,65
Meer info Kenia is het safariland bij uitstek. Per jeep of heteluchtballon op zoek naar 'Afrika's Grote Vijf', het spectaculaire vijftal dat elke bezoeker wil zien. Maar Kenia heeft veel méér te bieden dan wilde dieren alleen.
De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle andere opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en cultuur. Daarna volgen hoofdstukken over Keniaanse karakteristieken en Natuur. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de moderne hoofdstad Nairobi naar de bruisende havenstad Mombasa. Langs de prachtige stranden naar de met sneeuw bedekte bergtoppen op weg naar de oude volken als de Masai. Over glooiende grasvlakten van de Maasai Mara naar het befaamde jadegroene Turkameer. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpaginas over onder andere 'De Kikuyu', 'Mount Kenya' en 'Vrijheidsstrijders'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfotos maken deze gids compleet.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Kenia is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.