Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Posthuma de Boer, Eva - Ica

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Posthuma de Boer, Eva - Ica
Schrijver: Posthuma de Boer, Eva
Titel: Ica
ISBN: 9789041426260
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheid: 2015, Nederlands Paperback 9789041426260 16 april 2015 279 pagina's in goede staat
Prijs: € 6,80
€ 3,65
Meer info In de roman 'Ica' speelt schrijfster Eva Posthuma de Boer een spannend spel met feit en fictie. Wanneer Nadine Sprenger als debutante het Boekenbal bezoekt, maakt ze kennis met de door haar zo bewonderde Ica Metz. Tussen haar en de kleine, grote schrijfster bestaat onmiddellijk een vanzelfsprekende, maar onverklaarbare vertrouwdheid. Getroffen door de gretigheid waarmee Ica in het leven staat, maar ook door haar werk, dat leest alsof ze elk woord speciaal voor haar geschreven heeft, komt ze tot het besef dat ze geen fascinerender personage voor haar nieuwe roman zou kunnen verzinnen dan Ica Metz.

Eva Posthuma de Boer is schrijfster, theaterproducent en columniste voor 'Het Parool'. Eerder verschenen haar romans 'Eindeloze dagen', 'Lichthart' en 'De Comedy Club', waarvoor ze lovende kritieken kreeg.


Eva Posthuma de Boer is schrijver en columnist. Van haar hand verschenen de romans Eindeloze dagen, Lichthart, De Comedy Club, Ica en En het wonder ben jij. Tevens publiceerde ze verschillende kookboeken: Voer voor Vrienden, Eva’s Keukenkast, en de reeks Keukenkastjes. Ze kookt geregeld op tv bij programma’s als Tijd voor Max, Koffietijd en op de website Foodtube.nl. Als columniste werkte ze o.a. voor Het Parool, en sinds 2018 voor de Volkskrant.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.