Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hausmann.


 

Muller, Robert-Jan en Wijne, Saskia - Erik Andriesse

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Muller, Robert-Jan en Wijne, Saskia - Erik Andriesse
Schrijver: Muller, Robert-Jan en Wijne, Saskia
Titel: Erik Andriesse
ISBN: 9789040096821
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: 2003, 22 x 27,5 cm 175pp, gebonden met stofomslag ills. kl., zeer goed ex.
Prijs: € 150,00
€ 5,00
Meer info Erik Andriesse (1957-1993) is bekend geworden door zijn schilderijen en tekeningen van bloemen, schedels en dierenskeletten. Als wonderkind al baarde hij opzien met zijn minuscule erotische tekeningen. Onder andere geïnspireerd door de New Yorkse graffitikunstenaars van de jaren tachtig en het Duitse neo-expressionisme, werd zijn manier van schilderen en tekenen explosief van karakter.
Deze monografie beschrijft Andriesses ontwikkeling van wonderkind en twijfelende jonge kunstenaar tot schilder pur sang, wiens werken de kijker nog altijd fascineren door hun macabere uitgelatenheid en tomeloze energie.

Deel uit de reeks Monografieën van Nederlandse kunstenaars
Boek bekijken

Hausmann uit Amsterdam

particulier

Logo Hausmann

website: www.hausmannart.nl - e-mail: info@hausmannart.nl
Hausmann is een splinternieuwe on-line boek- en kunsthandel, gespecialiseerd in antiquarische boeken over moderne en hedendaagse kunst en fotografie. Daarnaast bieden wij een collectie multiples en kunstwerken in oplage. Verder kunt u bij ons terecht voor ramsj en uitgeversrestanten op het gebied van kunst en fotografie.
Al onze boeken vindt u op hausmannart.nl. U kunt onze boeken rechtstreeks on-line bestellen en laten toezenden (info@hausmannart.nl), of een afspraak maken om de boeken te komen afhalen op Ruysdaelstraat 3-III in Amsterdam, telefoon 0654664496. Ook kunt u een afspraak maken om de collectie te komen bekijken in onze opslagruimte in Amsterdam-West, of voor een bezoek ‘aan huis’, om bepaalde boeken of kunstwerken in te zien of nader te bestuderen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.