Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Heerlijk op reis.


 

Schwarz, C. - Alles is ijdelheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schwarz, C. - Alles is ijdelheid
Schrijver: Schwarz, C.
Titel: Alles is ijdelheid
ISBN: 9789041404671
Uitgever: Anthos
Bijzonderheid: 2003, 320pp
Prijs: € 3,00
€ 7,70
Meer info Margaret en Letty zijn hartsvriendinnen, maar wonen mijlenver uit elkaar. Halverwege de dertig beseffen ze beiden dat ze in het leven nog niet hebben bereikt wat ze hadden willen bereiken. Margaret, gedreven en vol zelfvertrouwen, besluit haar leven om te gooien, haar baan op te zeggen en een roman te schrijven. .... Als het Margaret maar niet lukt om haar roman te voltooien gaat ze stiekem, en tegen beter weten in, de belevenissen van Letty voor het boek gebruiken en laat ze haar steeds grotere risico's nemen."

Het boek heeft mijn naam aan de binnenkant van de kaft staan. Op de overige bladzijden is niet geschreven. De bladzijden zijn niet gevouwen. In de rug van de paperback zijn twee vouwen zichtbaar. De zijkanten van het boek zijn licht verkleurd door de boekenkast. Voor de rest het boek gaaf.
Boek bekijken

Heerlijk op reis uit Made

particulier

Logo Heerlijk op reis

Houd jij er ook van om dankzij een goed verhaal meegenomen te worden op een heerlijke reis? Op reis door het leven van een ander. Of in de wereld van een ander. In een heel andere tijd. De boeken die ik verkoop namen mij mee op een heerlijke reis. Ik gun die reis een ander ook. Daarom ruim ik mijn boekenkast op. Veel plezier op avontuur!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.