Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hendrikse-boeken.
Huang, C. - Veel lekkers uit China
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Huang, C. |
Titel: | Veel lekkers uit China |
ISBN: | 9789059562349 |
Uitgever: | Fontaine uitgevers |
Bijzonderheid: | 2009, Gebonden stofomslag iets gekreukt |
Prijs: | € 13,00 |
Meer info | Ching-He Huang, het nieuwe gezicht van de Chinese keuken op tv, geeft onze favoriete Chinese gerechten een nieuw jasje met gebruik van verse, goed verkrijgbare ingrediënten. Zo laat zij zien hoe gezond, licht en simpel Chinees koken kan zijn. De recepten die in de BBC-tv-serie Chinese Food Made Easy werden gemaakt, zijn in Veel lekkers uit China! in acht hoofdstukken ondergebracht: van Favoriete afhaalgerechten, tot Dumplings, dim sums en noedels, en van Street food tot Feestelijke gerechten. In het hele boek vind je tips voor bij het koken en beschrijvingen van de basistechnieken, bijzonder keukengerei en alles wat de thuiskok moet weten over het gebruik van een wok. Want Ching heeft niet alleen een passie voor de Chinese keuken, maar ook voor de Chinese cultuur. Ching's menuplanner tot slot maakt het mogelijk een geheel authentieke Chinese maaltijd samen te stellen. Ching geeft inspiratie om een heerlijke Chinese maaltijd te koken met een moderne draai. Met dit boek ontdekt de lezer de echte Chinese keuken en maak hij de authentieke, makkelijke en toegankelijke recepten zonder veel problemen in zijn eigen keuken. Ching-He Huang werd geboren in Taiwan, groeide op in Zuid-Afrika en woont sinds haar elfde in Londen. Haar passie voor gezonde en overheerlijke Chinese gerechten en haar elegante verschijning bezorgden haar een grote groep enthousiaste volgelingen. Van haar eerste boek China modern werden in ons land al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. 'Wie denkt de Chinese keuken te kennen, kent Ching-He Huang nog niet. Deze sprankelende dame, een rising star in Engeland, is dé ambassadrice van een nieuwe generatie Chinese koks. Haar passie, het laten vervagen van de grenzen tussen de keukens van Oost en West, heeft ze gevangen in China modern.' |
Boek bekijken |
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.