Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Henry Chinaski.


 

Wissen, Driek van - Gezichtsbedrog. Sonnetten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wissen, Driek van - Gezichtsbedrog. Sonnetten
Schrijver: Wissen, Driek van
Titel: Gezichtsbedrog. Sonnetten
ISBN:
Uitgever: Exponent, Bedum
Bijzonderheid: Zo goed als nieuw. 20 pagina's, 16,6 x 24,6 cm., ingenaaid, met flappen. Eerste druk 1992. Nummer 104 van een oplage van 135
Prijs: € 27,50
Meer info Door Menno Wielenga met de hand gezet uit Times New Roman en op de handpers afgedrukt in een oplage van 135 en XXX genummerde exemplaren. De Romeins genummerde exemplaren zijn gebonden uitgebracht, voorzien van een door de auteur eigenhandig geschreven en gesigneerd gedicht.

Henricus Cornelis (Driek) van Wissen (Groningen, 12 juli 1943 - Istanboel, 21 mei 2010) was een Nederlandse dichter. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en was in die tijd lid van de Groninger studentenvereniging RKSV Albertus Magnus. In de jaren zeventig publiceerde hij gedichten onder het pseudoniem Albert Zondervan in het literair-satirische studentenblad 'De Nieuwe Clercke', waarvan hij tevens redacteur was. Samen met Jean Pierre Rawie publiceerde hij in 1976 'De match Luteijn-Donner. Een schaakcursus in twee maal twaalf sonnetten'. Zijn zelfstandige debuut volgde in 1978 met 'Het mooiste meisje van de klas'. Van Wissen schreef doorgaans in sonnet- en snelsonnetvorm. Op 26 januari 2005 werd Van Wissen tijdens De avond van het gedicht gekozen tot Dichter des Vaderlands, als opvolger van Gerrit Komrij. In het dagelijks leven was Van Wissen van 1968 tot 2005 als docent Nederlands verbonden aan het Dr. Aletta Jacobs College te Hoogezand. Hij beƫindigde zijn loopbaan in het onderwijs toen hij Dichter des Vaderlands werd (bron Wikipedia)
Boek bekijken

Henry Chinaski uit Amsterdam

particulier

Logo Henry Chinaski

Welkom in de virtuele boekwinkel van Henry Chinaski.
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Boeken kunnen op afspraak worden opgehaald (Amsterdam-Noord) tegen betaling vooraf. Verzending vindt altijd plaats via PostNL en met track & trace. Bij verzending worden verzendkosten in rekening gebracht. Indien mogelijk worden zendingen gecombineerd.
Check na het bestellen uw spambox. Het komt voor dat e-mails onbedoeld daarin terecht komen.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.