Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

MILLER, ALICE - (2 titels) De Muur Van Het Zwijgen Afgebroken. De waarheid van de feiten / Het Drama Van Het Begaafde Kind. Een studie over het narcisme

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: MILLER, ALICE
Titel: (2 titels) De Muur Van Het Zwijgen Afgebroken. De waarheid van de feiten / Het Drama Van Het Begaafde Kind. Een studie over het narcisme
ISBN:
Uitgever: Houten: Het Wereldvenster, 1993, 2e dr./ 1991, 14e dr.
Bijzonderheid: 153p./115p., soft covers. in redelijke staat.
Prijs: € 29,50
Meer info "Allce Miller (1923) schreef eerder onder meer 'Het drama van het begaafde kind, In den beginne was er opvoeding en Gij zult niet merken. Met dit nieuwe boek steunt zij op de therapie van J. Konrad Stettbacher, van wie 'Als lijden al zin heeft' verscheen."

De Boeken worden samen aangeboden omdat ze uit eenzelfde partij komen waar geringe waterschade heeft gemaakt dat er wat bolling in de omslag en pagina's aanwezig is, zeer milde verkleuring van de snede en enige vlekjes aan onderzijde van sommige pagina's, verder zijn de boeken toch in redelijk tot goede staat. De exemplaren zijn bruikbaar en verspilde kennis is nu eenmaal iets waar wij geen deel aan willen.
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.
Bij een bestelling sturen we de factuur per e-mail, het kan zijn dat dit bericht in uw spam-folder (ongewenste e-mail tabblad) terecht komt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.