Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

SHELDRAKE, RUPERT (Gesigneerd exemplaar) - Het zevende Zintuig. Telepathie, het gevoel bekeken te worden, helderziendheid: op zoek naar een verklaring

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: SHELDRAKE, RUPERT (Gesigneerd exemplaar)
Titel: Het zevende Zintuig. Telepathie, het gevoel bekeken te worden, helderziendheid: op zoek naar een verklaring
ISBN:
Uitgever: Katwijk aan zee: Servire, 2003, 1e dr.
Bijzonderheid: 382p., soft cover. Met appendix, uitgebreide literatuurlijst en register. klein ezelsoor achterplat, boek verder in zeer goede staat. Gesigneerd door auteur.
Prijs: € 22,50
Meer info "Bestaat helderziendheid? Hebben (huis)dieren bijzondere gaven op dit gebied? Weten we onbewust meer dan onze zintuigen ons vertellen? Iedereen heeft wel eens van die ervaringen: je kijkt naar iemand in de verte en die draait zich plotseling om, alsof hij je blik voelt. Of je denkt aan iemand en prompt gaat de telefoon, en dezelfde persoon is aan de lijn. en wat te denken van de hond die weet dat zijn baasje thuiskomt, ook als het op een onverwachte tijd is? Wat gebeurt er in zulke gevallen nu echt? Is dit normaal of 'paranormaal'? In dit boek onderzoekt Rupert Sheldrake deze vraag open en zonder vooroordelen, en zijn antwoorden zijn verrassend en hoogste origineel."
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.