Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

BALKOM, HANS VAN / DONKER-GIMBRERE, MARGUERITE WELLE - Kiezen Voor Communicatie. Een handboek over communicatie van mensen met een motorische of meervoudige handicap

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: BALKOM, HANS VAN / DONKER-GIMBRERE, MARGUERITE WELLE
Titel: Kiezen Voor Communicatie. Een handboek over communicatie van mensen met een motorische of meervoudige handicap
ISBN:
Uitgever: Nijkerk: Uitgeverij Intro, 1994, 2e geheel herziene dr.
Bijzonderheid: 350p., soft cover.
Prijs: € 45,00
Meer info "De centrale rol van communicatie in alle aspecten van het bestaan wordt steeds beter onderkend. Tegelijkertijd is het inzicht in de veelvormigheid van communicatie en de processen die daarbij een rol spelen, de laatste jaren dramatisch toegenomen. Inzichten ontleend aan psychologie, (ortho)pedagogie, revalidatiegeneeskunde, neurolinguïstiek, taalwetenschappen, informatica, micro-elekronica, revalidatietechniek, ergonomie en telecommunicatie vinden een geïntegreerde toepassing in het nieuwe vakgebeide Ondersteunende Communicatie.
Ondersteunende Communicatie biedt steeds meer mensen met een communicatiehandicap de mogelijkheid uit een sociaal isolement uit te breken.
'Kiezen voor Communicatie' geeft een gedetailleerd overzicht van de verschillende mogelijkheden op het gebied van ondersteunend communiceren en is daarmee een onmisbare leidraad voor al diegenen die beroepshalve of persoonlijk geïnteresseerd zijn in het gebruik van ondersteunende communicatiesystemen."
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.