Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

Z. EM. MAURICE KARDINAAL FELTIN (Aartsbisschop van Parijs) - De Weg Naar Vrede

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Z. EM. MAURICE KARDINAAL FELTIN (Aartsbisschop van Parijs)
Titel: De Weg Naar Vrede
ISBN:
Uitgever: Bilthoven/Antwerpen: H. Nelissen/'T Groeit, 1954, 1e dr.
Bijzonderheid: 113p., soft cover met stofomslag. Met enige verkleuring omslag, plakbandsporen binnenkant voor- en achterplat, structurele integriteit goed. Stevig en waardig exemplaar.
Prijs: € 25,00
Meer info "Een uiterst actueel onderwerp, behandeld door een der hoogste gezagsdragers van de Kerk: Hoe denkt de Kerk over oorlog en vrede? Wat deed en doet de Kerk voor de vrede? Is een duurzame wereldvrede mogelijk? Welke houding moet de katholiek aannemen tegenover vredesbewegingen en vredespogingen? Bestaat er een 'theologie' van vrede? Terecht merkt de Kardinaal op: 'De laatste vijftien jaar werden heel wat 'Witboeken' gepubliceerd. Als men dat van het Vaticaan uitgaf, zouden degenen, die de Kerk stelselmatig beledigd hebben door de ergerlijkste laster, verbijsterd staan over deze inhoud. Dat boek zou zeer terecht het Gulden Boek van de Vrede mogen genoemd worden. Op de ereplaats zou het wapenschild prijken van Z.H. Paus Pius XII: de duif met de olijftak, en zijn zo nauwgeet nageleefd devies: Opus iustitia pax - De vrede, werk van gerechtigheid. Woorden die in zekere zin ook opgaan voor de uiteenzetting van de Kardinaal."
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.
Bij een bestelling sturen we de factuur per e-mail, het kan zijn dat dit bericht in uw spam-folder (ongewenste e-mail tabblad) terecht komt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.