Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

ARUNDALE, G.S. (Vertaald door Jhr. M.J. de Bosch Kemper) - Kundalini. Een occulte ervaring (an occult experience)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: ARUNDALE, G.S. (Vertaald door Jhr. M.J. de Bosch Kemper)
Titel: Kundalini. Een occulte ervaring (an occult experience)
ISBN:
Uitgever: Amsterdam: De Theosofische Vereniging Uitgevers Maatschappij, 1938, 1e dr.
Bijzonderheid: 115p., gebonden (groen) linnen. Met mooie initialen, dikke pagina en duidelijke letter. Enkele zeer milde vlekjes omslag en rug. Stevig en karaktervol exemplaar.
Prijs: € 15,00
Meer info "In dit korte verslag van een aantal proefnemingen en ervaringen op het gebied van Kundalini (dat het Slangenvuur genoemd wordt wegens zijn schijnbaar kronkelende beweging en zijn drievoudig vermogen tot scheppen, tot behouden en tot vernietigen en herscheppen - een ware drievuldigheid van kracht in een machtigen stroom van leven) heb ik mij opzettelijk onthouden van elke vergelijking tusschen de weinige en verspreide, en onvermijdelijk gesluierde, mededeelingen, die in de verantwoordelijke literatuur over Kundalini te vinden zijn, en de conclusies, die men te zijner tijd uit die proefnemingen en ervaringen meende te mogen trekken. Ik wensch, dat die proeven en ervaringen hun eigen sfeer scheppen, geheel zelfstandig, zonder dat er van buiten iets tot hun bevestiging wordt aangevoerd." - G.S.A.
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.
Bij een bestelling sturen we de factuur per e-mail, het kan zijn dat dit bericht in uw spam-folder (ongewenste e-mail tabblad) terecht komt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.