Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

MEADER, A. - Uit De Practijk Van De Psychiater. Korte psychotherapie

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: MEADER, A.
Titel: Uit De Practijk Van De Psychiater. Korte psychotherapie
ISBN:
Uitgever: Amsterdam: H.J. Paris, 1952, 1e dr.
Bijzonderheid: 169p., gebonden (bourgondisch rood) linnen met goudopdruk en stofomslag.Met prettige letter, stofomslag verouderd, enkele verwaarloosbare vlekjes achterplat. Goed en bijzonder karaktervol exemplaar.
Prijs: € 15,00
Meer info "Het is altijd aantrekkelijk als een ervaren psychiater die vanuit zijn persoonlijkheid een eigen therapie heeft opgebouwd, ons een blik gunt in zijn praktijk en een duidelijk beeld geeft van de bijzondere aard van zijn genezingsmethode. Dit was het doel waardoor de Schrijver van 'uit de praktijk van een psychiater' zich bij de opzet van zijn boek in de eerste plaats heeft laten leiden en wij menen te mogen zeggen dat hij dit doel op voortreffelijke wijze heeft bereikt.
Maeder doet zich niet alleen als een onderzoeker kennen, die grote kennis van de diepste roerselen van de mensenziel met een uitgebreide praktische ervaring verenigt, maar ook als fijnzinnig psycholoog, die door een voortreffelijke uitbeelding zelfs leken de moeilijke dieptepsychologische feiten door eenvoudige en populaire zegswijze duidelijk maakt.."
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.