Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

COFFEY, BERTON & EVA - Unity. Dagelijks woord. Uw krachtcentrale van gebed. Cursus in 12 lessen voor studie thuis en voor groepsbespreking. De techniek van meesterschap in het leven:

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: COFFEY, BERTON & EVA
Titel: Unity. Dagelijks woord. Uw krachtcentrale van gebed. Cursus in 12 lessen voor studie thuis en voor groepsbespreking. De techniek van meesterschap in het leven:
ISBN:
Uitgever: Unity School voor praktisch Christendom, zonder jaartal, 1e dr.
Bijzonderheid: 67p., a4-formaat soft cover. Rug voorkant laat los (makkelijk herstelbaar), verder in goede staat. Stevig
Prijs: € 37,50
Meer info "Bedoeling: Deze lessen kunnen nooit een antwoord geven op alle menselijke problemen en dat is ook onze bedoeling niet, want wij vertrouwen erop dat, des te verder u met deze lessen komt, des te meer u de antwoorden die u zoekt, in uzelf zult kunnen vinden.
Wij hadden u natuurlijk ontelbaar vele citaten kunnen geven, boeken vol, maar door die overvloed zouden we ons doel alleen maar voorbijschieten.
Als u er meer over wilt lezen - en dat wilt u zeker - dan kunt u er zich op verlaten dat die grote innerlijke Kracht u daarheen zal leiden waar u moet gaan voor verdere studie en gebruik van 'de Waarheid, die de mens vrij maakt.'"
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.