Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Paul Salim Kluwer - Houden van jezelf / basis van geluk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Paul Salim Kluwer - Houden van jezelf / basis van geluk
Schrijver: Paul Salim Kluwer
Titel: Houden van jezelf / basis van geluk
ISBN: 9789020202502
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2000, paperback, zo goed als nieuw!
Prijs: € 3,50
€ 4,25
Meer info bewustwording.
Wie van zichzelf houdt kan gelukkig zijn. Wie zichzelf niet accepteert zoek voortdurende vestiging van zijn omgeving. Onzekerheid, jaloezie, minderwaardigheidsgevoelens, faalangst kunnen iemand diep ongelukkig maken. Dit boekje gaat over alles dat ons in de weg staat van bij ons zelf te komen en in ons eigen midden staan. Om je eigen opdrachten vervullen is het noodzakelijk om je heel eigen weg te gaan en dat kan een pad van eigenwijsheid zijn. Op een speels psychologische en spirituele manier wordt een alle facetten van onze levensweg naar onszelf - naar houden van jezelf beschreven iedere lezer zal heel van zichzelf. Herkennen en bemoedigt worden om naar zichzelf te kijken en naar onze medemensen als spiegel voor ons zelf.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.