Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Vries, A. de - Ratje, een jongen van de straat

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vries, A. de - Ratje, een jongen van de straat
Schrijver: Vries, A. de
Titel: Ratje, een jongen van de straat
ISBN: 9789029705967
Uitgever: Callenbach
Bijzonderheid: 1989, 126pp, 40ste druk gekocht bij boekhandel Ligtenberg Rijssen
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Ratje is een straatjongen uit de grote stad die eten steelt omdat hij en zijn broertje en zusje zo’n honger hebben. Als hij wordt gesnapt, moet hij naar een opvoedingsgesticht. Vanaf ca. 10 jaar.

Het bekende verhaal over een straatjongen, die door stelen aan eten probeert te komen voor hemzelf en voor zijn broertje en zusje, omdat ze door vader en moeder verwaarloosd worden. Hierdoor en door de vriendschap met zijn schoolmeester blijkt dat Ratje wel een ‘gevoelig hartje’ heeft. Wanneer hij zich bij een bende heeft aangesloten, wordt hij gesnapt en in een opvoedingsgesticht geplaatst.

Over de schrijver:
Anne de Vries (1904-1964) kreeg grote bekendheid door zijn streekroman Bartje (1935). Naast romans publiceerde hij een groot aantal kinder- en jeugdboeken.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.