Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Ellen Tijsinger - Word toch wakker!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ellen Tijsinger - Word toch wakker!
Schrijver: Ellen Tijsinger
Titel: Word toch wakker!
ISBN: 9789060696958
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1989, Gebonden, met stofomslag
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Voorkaft van omslag gemaakt door Jan Wesseling.

Als jasmijn met haar broertjes Dump en Tim naar huis gaat, gebeurt er een ongeluk. Tim, die een stukje achter de andere twee aan loopt, komt onder een auto. Hij wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is zeer ernstig: hij ligt 'm coma en de dokters kunnen niet zeggen hoe dat afloopt. Jasmijns leven gaat gewoon door, tenminste, zo op het eerste gezicht. Maar vanaf die dag draait alles om Tim. Op school kan ze zich niet meer concentreren en thuis is de spanning vaak te snijden. Het belangrijkste is natuurlijk de vraag of Tim weer wakker zal worden. 'Gaat-ie nou dood of niet!' schreeuwt ze naar de volwassenen. die door haar uitval een ogenblik met stomheid geslagen zijn. 'Ik zal het je precies uitleggen,' zegt pappa kalm. 'De overlevingskans van Tim is heel klein. Hij zou kunnen sterven, de eerste dagen. Die kans blijft bestaan tot zo'n vier weken na het ongeluk.' Even hapert zijn stem, dan gaat hij verder, 'Als hij wakker wordt, zal hij waarschijnlijk niet kunnen lopen en niet zelf kunnen eten. Hij zal niet meer kunnen praten en ons misschien zelfs niet herkennen. '
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.