Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Miles, J. - Jezus / een crisis in het leven van God

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Miles, J. - Jezus / een crisis in het leven van God
Schrijver: Miles, J.
Titel: Jezus / een crisis in het leven van God
ISBN: 9789041402646
Uitgever: Anthos
Bijzonderheid: 2002, 397pp, Boek met flappen, Op 3 pagina's zijn wat woorden geel gearceerd ( Zie foto 3 ). Leesvouw in de rug
Prijs: € 7,50
€ 6,95
Meer info Jezus
In het slotstuk van het verhaal dat Jack Miles vertelde in zijn met de Pulitzerprijs berkoonde God. Een Biografie, verkeert God in een crisis. Toen Babylon Jeruzalem verwoestte en de kinderen van Israƫl in ballingschap wegvoerde, zei God dat het zijn werk was. Maar zijn straf, beloofde hij, zou niet eeuwig duren. Maar als nu het verhaal begint, is er vijfhonderd jaar verstreken en heeft God zich niet aan zijn belofte gehouden. Erger nog, de keizer van Rome staat op het punt de Tempel te verwoesten en naar verhouding net zoveel joden te vermoorden als Hitler. God weet dat hij deze massale slachting niet zal voorkomen, maak kan hij het zich veroorloven helemaal niets te doen?
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.