Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Mackarness - Voedsel en allergie / druk 2

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mackarness - Voedsel en allergie / druk 2
Schrijver: Mackarness
Titel: Voedsel en allergie / druk 2
ISBN: 9789020251999
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: paperback, met lichte gebruissporen aan de kaft, verkleuring
Prijs: € 9,95
€ 4,25
Meer info Samenvatting
Hoe ons voedsel lichaam en geest kan beinvloeden Het komt steeds meer voor dat mensen met kwalen en ziekten bij de arts komen waarvoor hij geen oorzaak aan kan geven. "Het zijn maar zenuwen, u hoeft zich niet ongerust te maken" is vaak het antwoord. Medisch onderzoek wijst echter uit dat veel van de hui-dige welvaartsziekten en chronische kwalen als migraine en depressiviteit een voedselallergie als basis hebben.

Dit boek bevat een aantal voorbeelden waaruit vooral blijkt dat veel patiënten die bij de psychiater lopen eigenlijk bij de diëtist moeten zijn. Velen zijn overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen of combinaties daarvan, een ziekteoorzaak waaraan nog weinig aandacht wordt besteedt. De feiten bewijzen evenwel dat chronisch zieke mensen genazen nadat hun voedselallergie ontdekt werd en zij op een ander eetpatroon overschakelden.

Richard MacKarness beschrijft de gevallen uit zijn praktijk waar hij deze overgevoeligheid kon achterhalen en de patiënt met een dieet genas. Deze benadering heeft in de Verenigde Staten de laatste twintig jaar een grote vlucht genomen en wint ook daarbuiten meer veld.
Een belangrijk boek voor consument, arts en diëtist!
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.