Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Meijerink, M. - Het Groot Klootschietersboek / druk 2005

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meijerink, M. - Het Groot Klootschietersboek / druk 2005
Schrijver: Meijerink, M.
Titel: Het Groot Klootschietersboek / druk 2005
ISBN: 9789062895984
Uitgever: Smit Van 1876
Bijzonderheid: 424pp, Gebonden, goede staat, licht vlekjes op de snee
Prijs: € 10,00
€ 6,95
Meer info - bezigheid plaatsvond klootschieten. Dat was aan de Weerseloseweg in Hertme, bij Borne, zijn huidige woonplaats. De klootschieters bedrijven hun sport op de baan van hun vereniging. Martin Meijerink raakte geïnteresseerd. Hij ontdekte dat klootschieten en individueel gebeuren kan zijn maar dat de kracht van deze sport vooral zit in het samen bedrijven ervan en dat het spel zeer stimulerend werkt op omgeving. Daarbij komt dat het een sport is die met een klein budget qua investering kan worden begeoefend. Martins besluit een boek te schrijven over het klootschieten kreeg daarna gestalte door een toevallige gebeurtenis hij zag enige tijd nadat zijn interesse voor de sport was gewekt. Hoe een zwaar gehandicapt kind tijdens een demonstratie klootschieten ook de kloot mocht hanteren de afstand die het kind aflegde was niet belangrijk maar misschien maar een paar meter, maar het voldane en gelukkig gezicht van het kind bleef hem bij hij besloot daarom nog voor en een letter op papier stond dat eventuele revenuen van zijn boek zouden worden aangewend voor de gehandicaptensport.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.