Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Slee, Carry - Vals

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Slee, Carry - Vals
Schrijver: Slee, Carry
Titel: Vals
ISBN: 9789049921750
Uitgever: Carry Slee
Bijzonderheid: 2006, 221pp, Gebonden
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info Kai heeft een vreselijke juf. Ze is niet zomaar een beetje onaardig, of afen toe een tikje gemeen. Nee, juf Suikertoetje is heel erg vals1 En ze wil maar ding: de kinderen uit haar klas de stuipen op het lijf jagen. Ze is dan ook zeer in haar nopjes als er in het stadje een monster wordt gesignaleerd. Iedereen is plotseling heerlijk bang; kinderen en grote mensen kunnen aan niets anders meerdenken. Kai is de enige die doorheeft dat slechts persoon werKelijk bang zou moeten zijn. Helaas Kan hij dit monstergeheim met niemand delen...
Carry Slee is een van de succesvolste schrijvers van Kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.
Philip Hopman maakte de vrolijke tekeningen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.