Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Bogaard, K. van den - Geen wiegje, geen luiers / de rouw over het onzichtbare kind

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bogaard, K. van den - Geen wiegje, geen luiers / de rouw over het onzichtbare kind
Schrijver: Bogaard, K. van den
Titel: Geen wiegje, geen luiers / de rouw over het onzichtbare kind
ISBN: 9789053838457
Uitgever: VU uitgeverij
Bijzonderheid: 2003, 160pp, paperback, IN GOEDE STAAT!
Prijs: € 15,00
€ 4,25
Meer info Door de toegenomen technische mogelijkheden kunnen in een vroeg stadium van de zwangerschap mogelijke afwijkingen bij kinderen worden onderkend. In zo'n geval moeten de ouders de bijna onmenselijk keuze maken om de zwangerschap al dan niet te laten afbreken.

In 1994 verscheen de eerste editie van Geen wiegje, geen luiers. Het boek bleek in een grote behoefte te voorzien, reden waarom dit 'vervolg' is verschenen. Karin van den Bogaard (moeder, ervaringsdeskundige en uitvaartleidster) heeft nu vele nieuwe ontroerende ervaringen verzameld van ouders die deze afschuwelijke beslissing hebben genomen. Geen wiegje... geeft inzicht in hun verdriet, hun woede en de verwerking van het verlies. Daarnaast bevat het boek zinvolle informatie over specifieke hulpverlening en rouwverwerking.

Ouders die voor dit dilemma staan of hebben gestaan, kunnen wellicht troost putten uit de ervaringen van anderen en steun hebben aan de praktische aanwijzingen van professioneel betrokkenen. Hulpverleners kunnen zich na lezing mogelijk nog beter verplaatsen in de ouders en hun rouw over het 'onzichtbare kind'.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.