Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Ireen van Engelen - En ze noemen het liefde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ireen van Engelen - En ze noemen het liefde
Schrijver: Ireen van Engelen
Titel: En ze noemen het liefde
ISBN: 9789052267265
Uitgever: De Geus
Bijzonderheid: 1999
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info En Ze Noemen Het Liefde
Bij toeval stuit Ireen van Engelen op brieven gericht aan een naar Indonesiƫ verhuisd familielid die over ontucht met kinderen blijkt te gaan. Met name de verlekkerde sadomasochistische ontboezemingen van een oud-groepsleider van het Burgerweeshuis laten haar niet meer los. Wat brengt volwassenen ertoe zich willens en wetens aan kinderen te vergrijpen? Van Engelen bezoekt de pedofilieavonden van de NVSH, neemt contact op met het Burgerweeshuis en de zedenpolitie en verzamelt een grote hoeveelheid documentatie. En ze noemen het liefde beschrijft Van Engelens botsingen met pedofielen en instellingen en gaat in op wat haar niet zint aan de immorele vrijheid-blijheid-ideologie die ze telkens weer tegenkomt. Voornoemde groepsleider wordt dankzij haar speurwerk weliswaar veroordeeld, maar zijn functioneren binnen het Burgerweeshuis blijft in nevelen gehuld. En waar zijn de slachtoffertjes gebleven? Wie bekommert zich om deze potenti? 'tijdsbommen'?
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.