Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Max Velthuijs - Drie dierenfabels kippetje, varkentje, krokodil

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Max Velthuijs - Drie dierenfabels kippetje, varkentje, krokodil
Schrijver: Max Velthuijs
Titel: Drie dierenfabels kippetje, varkentje, krokodil
ISBN: 9789025859725
Uitgever: V&D
Bijzonderheid: Goede staat
Prijs: € 6,50
€ 4,25
Meer info De drie dierenfabels van Max Velthuijs nu samen in een bundel. In 'De eend en de vos' is de eend de vos, die haar wil opeten, steeds te slim af. In 'De beer en het varkentje' begint de luie beer altijd morgen voor zijn wintervoorraad te zorgen, terwijl het varkentje in de zomer al zijn voorraden aanlegt. In de winter heeft de beer honger. In ruil voor het houthakken en sneeuwruimen, kookt het varkentje ook voor hem. In het voorjaar spreken ze af samen voor de voorraad te zorgen. 'De olifant en de krokodil' ruilen van huis. Maar van ruilen komt huilen. Met een list krijgt de olifant uiteindelijk toch zijn huis terug van de hebzuchtige krokodil. De prachtige afbeeldingen stralen warmte en geborgenheid uit. Aangepast aan de seizoenen en omgeving spreken de heldere kleuren voor zich in de gehanteerde primitief realistische stijl. De afbeeldingen zijn soms omkaderd, soms open en meestal op één pagina afgedrukt. Eenvoudige, korte zinnen in een duidelijk lettertype begeleiden de illustraties. Het geheel is keurig verzorgd. Vanaf ca. 4 jaar.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.