Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Lisa See - Snow Flower en de geheime waaier

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lisa See - Snow Flower en de geheime waaier
Schrijver: Lisa See
Titel: Snow Flower en de geheime waaier
ISBN:
Uitgever: Onbekend
Bijzonderheid: Nog in originele verpakking, dus geschikt om cadeau te doen!!
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Lily groeit op in armoede, terwijl Snow Flower juist uit een hooggeplaatste familie komt. Door haar laotang-relatie met Snow Flower kan Lily met een betere huwelijkskandidaat trouwen dan ze gezien haar status had gekund. Lange tijd vraagt Lily zich af wat het voordeel van Snow Flower is bij deze laotong-relatie. Als ze dat uiteindelijk ontdekt, zorgt dat voor een flinke deuk in hun relatie.

Door het boek heen zie je Lily uitgroeien van vijfjarig meisje naar tiener naar volwassen vrouw naar oudere.

“Gehoorzaam. Gehoorzaam. Gehoorzaam. En doe dan wat je wilt.”

Precies hoe Lily’s leven eruitziet. Ze moet altijd gehoorzamen. Eerst haar vader “baba”, en haar oudste broer. Later haar man en schoonmoeder. Als vrouw woont ze slechts tijdelijk bij haar ouders en als echtgenote is ze altijd te gast bij haar schoonfamilie. Als Lily hoogzwanger bij haar man en schoonfamilie gaat inwonen, heeft ze daar de laagste status en moet ze iedereen gehoorzamen en bedienen. Naarmate ze meer zoons krijgt, dochters worden als waardeloos gezien, groeit haar status bij haar schoonfamilie.

Als de Taiping-rebellie uitbreekt, moeten Lily en Snow Flower vluchten. Tijdens die periode ontstaat er een misverstand tussen hen en dreigt hun vriendschap ten einde te komen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.