Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

MacCaughrean, G. - Phelim en het steengebroed

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: MacCaughrean, G. - Phelim en het steengebroed
Schrijver: MacCaughrean, G.
Titel: Phelim en het steengebroed
ISBN: 9789025732493
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheid: 2003, 216pp, Gebonden, in goede staat
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info Phelim En Het Steengebroed - G. Maccaughrean
Phelim denkt dat hij droomt als hij achter het fornuis een - domovooi vindt. De droom wordt een nachtmerrie als zijn huis overspoeld wordt door harige blote wezentjes, groezelig van het aangekoekte vuil. En het wordt nog erger. De vreemde schepsels zetten hem zijn eigen huis uit en geven hem een onmogelijke opdracht mee: Hij moet de wereld redden van de Stoorworm - een soort monster van Loch Ness van gigantische afmetingen - en de gruwelijke wezens die door de worm worden uitgebroed en die de wereld bedreigen. Als Phelim begint aan zijn zoektocht, tollen de woorden van de domovooi door zijn hoofd: 'jij bent de uitverkorene. jij moet ervoor zorgen dat de worm niet ontwaakt ... 'maar Phelim is een gewone jongen zonder een gave. Hoe moet hij deze onmenselijke klus klaren?
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.