Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Lahiri, J. - De naamgenoot

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lahiri, J. - De naamgenoot
Schrijver: Lahiri, J.
Titel: De naamgenoot
ISBN: 9789029078795
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheid: 348pp, dubuutroman, in goede staat
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info De naamgenoot
Het Indiase echtpaar Ashima en Ashoke wacht in Amerika op een brief van Ashima's grootmoeder, die volgens Bengaalse traditie hun pasgeboren zoontje een naam mag geven. Wanneer deze brief niet komt, krijgt het jongetje de naam van zijn vaders lievelingsschrijver: Gogol. Het ontbreken van een offici , Indiase naam wordt gezien als een slecht voorteken. Terwijl Gogol ouder wordt, zet hij zich steeds meer af tegen zijn Indiase achtergrond. Pas als zijn vader komt te overlijden, begint zijn Amerikaanse fa e scheurtjes te vertonen. Jhumpa Lahiri schetst het ontroerende portret van twee generaties Indi die een eigen plek proberen te vinden in een nieuwe wereld. Jhumpa Lahiri (Engeland, 1967) werd in Londen geboren uit Bengaalse ouders en groeide op in de Verenigde Staten. Ze woont en werkt in New York. 'Een debuutroman zo welsprekend en trefzeker als het werk van een grote meester.' - New York Times
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.