Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Koedam, J. - Een ander mens?! ( Persoonlijk verhaal over de onzichtbare kanten van bekkeninstabiliteit)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Koedam, J. - Een ander mens?!  ( Persoonlijk verhaal over de onzichtbare kanten van bekkeninstabiliteit)
Schrijver: Koedam, J.
Titel: Een ander mens?! ( Persoonlijk verhaal over de onzichtbare kanten van bekkeninstabiliteit)
ISBN: 9789080350816
Uitgever: Koedam, J.
Bijzonderheid: 1ste druk 2007,136pp, paperback, Goede staat, geen bijzonderheden.
Prijs: € 25,00
€ 4,25
Meer info Jacqueline Koedam beschrijft in dit aangrijpende boek de weg die zij gegaan is in het chronisch 'ziek' zijn. Zij heeft namelijk al sinds haar 24e jaar (vanaf 1988) last van chronische bekkeninstabiliteit, hetgeen tijdens haar eerste zwangerschap is ontstaan. In de beginperiode van deze aandoening is Jacqueline op zoek gegaan naar duidelijkheid en zekerheden omtrent deze aandoening om zodoende 'grip' te krijgen op het verloop ervan. Helaas ontbreekt dit tot op de dag van vandaag nog steeds. In haar verhaal vertelt Jacqueline wat dat bij haar teweeg heeft gebracht. Er ontstond naast de lichamelijke pijn ook een geestelijke pijn bestaande uit onder meer angst, verdriet, eenzaamheid en onbegrip. Zij heeft geleerd hiermee om te gaan door een zoektocht naar zichzelf, waarin zowel haar lichamelijk als geestelijk welzijn aan de orde is gekomen. De lezer krijgt door dit boek een indruk over hoe het leven een andere vorm krijgt door het chronisch 'ziek' zijn.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.