Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Toliver - Gelouterd goud / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Toliver - Gelouterd goud / druk 1
Schrijver: Toliver
Titel: Gelouterd goud / druk 1
ISBN: 9789070048457
Uitgever: Novapres, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2002, paperback
Prijs: € 2,50
€ 4,25
Meer info Het panoramische verhaal van de familie Lie en hun belevenissen in communistisch China

De stilte was beklemmend. Geen enkele van de gewone nachtelijke geluiden was te horen. Geen bedelaars, geen straatventers, geen geluid van langs elkaar schuivende mahjong steentjes. 'Wat kunnen we doen? Waar moeten we naar toe? Wie zal er voor ons zorgen?' Er was toenemende spanning in de stem van Groene Maan.

Een kogel floot over het huis. Een andere raakte het dak en een dakpan viel in scherven in het varkenshok. Er klonken voetstappen op de weg voor het huis. Toen een ruwe schreeuw met een noordelijk accent. Toen stilte.

Het was 1949 en de communisten waren net de plaats Chongging in West-China binnen getrokken. Voor de familie Lie zou het leven nooit meer hetzelfde worden.

Recensie(s)
De roman beschrijft de belevenissen van een christelijk gezin in het China van na de Tweede Wereldoorlog. Op boeiende wijze wordt men geconfronteerd met een totaal andere cultuur waarbij de hoofdpersonen treffend en indringend beschreven worden. Men stapt een wereld binnen van ongelooflijke en onbegrijpelijke vervolging, gepaard met diepe en wonderlijke Zegen en Zorg van de kant van God. De opkomst van het Communisme en de Culturele Revolutie, begeleid met gevangenis, doodsgevaar, minachting en onbegrip, betekenen een donkere periode voor de Chinese Kerk. Maar door het vuur van de vervolging heen is er loutering, een sterk en zeker getuigenis van Goddelijke liefde en uiteindelijk een grote opwekking. Een boek met een actuele betekenis, gemakkelijk leesbaar. Normale druk.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.