Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Heinemann, D. - De Gouden Kelk / druk 1990

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Heinemann, D. - De Gouden Kelk / druk 1990
Schrijver: Heinemann, D.
Titel: De Gouden Kelk / druk 1990
ISBN: 9789062384464
Uitgever: Christofoor, Uitgeverij
Bijzonderheid: Gebonden
Prijs: € 10,00
€ 6,95
Meer info GOUDEN KELK, DE
Na een catastrofe is de wereld uiteengevallen in drie gebieden: Joeran, Ithar en Canbia. Zia, een meisje uit de adellijke kaste van Joeran, en haar vriend, de lijfeigene Youri, dromen van een beter en rechtvaardige wereld. Zij geloven in de legende van de Gouden kelk, behoed door de Hirli, onzichtbare wezens die een ondoordringbare stralingsgordel rond hun eiland Telassa getrokken hebben. De Hirli schijnen in contact te staan met de Sirka's uit Ithar, die al eeuwen de Joraanse aanvallen doorstaan. Als Joran en Ithar in hun vrijheid bedreigt worden door een afschuwelijke uitvinding uit Canbia, besluit Dom Ayo, Zia's grootvader een heimelijk verbond aan te gaan met de leider van de Sirka's, om de Canbiaanse formule te stelen. Een Hirl is bereid te helpen en neemt Zia, Youri en twee jonge Sirka's onder zijn bescherming, mits zij de prins van Canbia bij hun taak betrekken wat een onmogelijke opgave lijkt.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.