Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Vlugt, Simone van der - De amulet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vlugt, Simone van der - De amulet
Schrijver: Vlugt, Simone van der
Titel: De amulet
ISBN: 9789060699553
Uitgever: Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 1995, Gebonden, hardcover
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Op het Domplein in Würzburg wachten honderden mensen opgewonden op de heks die zometeen op de brandstapel
zal worden gezet. Ook de dertienjarige Nina kijkt toe. Ze rilt. Niet alleen van de kou; het hele tafereel vervult haar met afschuw en tegelijkertijd wordt ze ernaartoe getrokken als door een magneet.
Het is 1630 en de heksenjacht is in volle gang. Oude vrouwen, zelfs hele gezinnen met kleine kinderen worden het slachtoffer. Ook over Nina doen verhalen de ronde. Soms weet ze namelijk zomaar dingen over mensen of heeft ze visioenen. Terwijl de geruchten over Nina steeds sterker en grimmiger worden komt ze erachter dat haar moeder als heks verbrand is toen Nina nog heel klein was. Nina's enige aandenken aan haar is een amulet. Om te voorkomen dat ook Nina het slachtoffer wordt van de nietsontziende heksenvervolging, smokkelt Nina's tante haar de stad uit. Ze wil Nina uithuwelijken aan een oude boer. Maar Nina voelt daar niets voor en neemt de benen. Dit is het begin van een lange zwerftocht.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.