Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Jonker - Harm boerenleven an de riest / druk HER

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jonker - Harm boerenleven an de riest / druk HER
Schrijver: Jonker
Titel: Harm boerenleven an de riest / druk HER
ISBN: 9789065098290
Uitgever: Drentse Boek
Bijzonderheid: 2002, paperback, Drents talig
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info "Harm Boerenleven an de Riest" is een beroemd boek. In 1928 verscheen het als feuilleton in de Zwolsche Courant en later in de Meppeler Courant. Beide uitgeverijen verzorgen in de dertiger jaren ook een boekuitgave. Sinds die tijd is Harms Boerenleven niet meer verkrijgbaar. De radiocursus Drentse Literatuur besteedde in 1987 een les aan Lucas Jonker. Er kwamen zoveel reacties van luisteraars, dat onderzocht werd of zijn boek niet opnieuw voor het publiek beschikbaar zou kunnen komen. En dat is gelukt ! Het werd daartoe omgezet in de nieuwe Drentse spelling, zodat het ook voor niet-Drenten leesbaar is.
Vooral cultuur-historisch is het een waardevol boek, dat bewezen heeft tientallen jaren lang sterk tot de verbeelding van de mensen te spreken.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.