Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Baertz, L. - Engelen van geboorte en dood

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baertz, L. - Engelen van geboorte en dood
Schrijver: Baertz, L.
Titel: Engelen van geboorte en dood
ISBN: 9789020282504
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheid: 2001, paperback, licht getipt hoekpuntje rechtsonder aan de kaft
Prijs: € 3,95
€ 4,25
Meer info Dit boek beschrijft het proces van het incarneren en excarneren van mensen en wat de rol van engelen (deva’s) daarbij is. Die rol bestaat in dit boek uit begeleiding van in- en excarnerende mensen in alle niveaus die daarbij doorlopen moeten worden op weg naar de openbaring van de goddelijkheid van ieder wezen. Deze weg wordt uitgelegd aan de hand van een voorbeeld van het leven en sterven van een mens, waarbij van belangrijke gebeurtenissen de betekenis in het grote plan wordt toegelicht. Deze uitleg staat gedrukt als citaten, een “spirituele gids” is geïntroduceerd. Tussendoor komen teksten met de chronologische volgorde van de geschiedenis uit het leven van diegene die als voorbeeld is gekozen. Volgens de achterkant van het boek is het de schrijfster zelf die steeds door de poorten van innerlijke werelden gaat. Wie er dan ook verantwoordelijk is voor deze uitleg: de belerende toon en de eindeloze herhalingen zorgen niet voor de troost en hoop die de achterkant belooft. De appendix van drie pagina’s gaat over kabouters en natuurgeesten.
F. van Soelen
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.