Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Brockhaus, Claus - Overgewicht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brockhaus, Claus - Overgewicht
Schrijver: Brockhaus, Claus
Titel: Overgewicht
ISBN: 9789080998308
Uitgever: Landauer, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2013, 320pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info Overgewicht is een kwaal, met psychische factoren, waar een groeiend aantal Nederlanders aan lijdt. Er zijn veel middelen en therapieën op de markt om dit euvel te bestrijden. Of ze dit echt doen, is de vraag. Dieetgoeroe Bob Tankink is rijk geworden van pillen waarvan hij pretendeert dat die echt nut hebben. Zijn verdwijning baart zijn vrouw Alice zorgen, meer op grond van zakelijk belang dan van liefde. Zij roept de hulp in van Nico, die als journalist te veel fictie in de feiten mengde en wel wat wilde verdienen. Er blijken twee groepjes onafhankelijk van elkaar actief te zijn in de strijd tegen Tankinks concern. Dit leidt tot veel complicaties. De auteur doseert geleidelijk de informatie over de aardige plot en de handelende personen. Op die manier houdt hij de spanning erin. De plot rammelt op een aspect: het overspel van de officier van justitie. Overigens een aardig boek met veel actie en wat erotiek, enkele doden en veel onderling bedrog. Dat de thriller in Enschede en omstreken speelt, is voor lezers in die regio mogelijk wel aardig.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.