Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Wilson, J. - Kleurrijk perkamentpapier / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wilson, J. - Kleurrijk perkamentpapier / druk 1
Schrijver: Wilson, J.
Titel: Kleurrijk perkamentpapier / druk 1
ISBN: 9789021326443
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheid: 2003, paperback
Prijs: € 3,95
€ 4,25
Meer info - kunt creƫren, die vervolgens met viltstift, kleur- en aquarelpotlood, acrylverf en ` verschillende inkten prachtig worden ingekleurd. Met 40 patronen.


Met het verschijnen van meer merken perkamentpapier en materiaal hiervoor neemt ook de variatie aan boeken toe. Na een eerder basisboek 'Pergamano prachtig perkament' (a.i. 96-47-214-6) nu een enigszins vergelijkbaar basisboek, maar los van het merk Pergamano. Het boek begint met een overzicht van benodigdheden, gevolgd door uitleg van de techniek, stapsgewijs aan de hand van vele kleurenfoto's. Vervolgens toont de auteur de verschillende mogelijkheden van het (in)kleuren van de kaarten, steeds met een oefenblad met patronen van bloemen en een rand. Naast kaarten ook werkstukken als een fotolijstje, bladwijzer en doosje. Het boek geeft een totaaloverzicht van de methoden om het gemaakte werk in te kleuren met krijt, inkt, verf, kleuren of viltstiften. Kleurrijk uitgegeven met meest verkleinde patronen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.