Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Helden, Judith van - Jelle ruimt op

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Helden, Judith van - Jelle ruimt op
Schrijver: Helden, Judith van
Titel: Jelle ruimt op
ISBN: 9789085431435
Uitgever: Columbus Christelijke kinderboeken
Bijzonderheid: 2010, Gebonden
Prijs: € 3,00
€ 4,25
Meer info Jelle is lekker aan het spelen met zijn speelgoed, als zijn moeder binnenkomt. 'Opruimen!' Daar heeft Jelle eigenlijk niet zo'n zin in … Hij gaat er samen met Konijn vandoor, op zoek naar Oma Olifant in een heel ver land. Ze stappen in Jelles race-auto en gaan op weg. Als ze bij de mand met auto's aankomen, kunnen ze niet verder rijden. Ze parkeren de race-auto … en zetten hun spannende reis voort in Jelles trein. Zouden ze Oma Olifant kunnen vinden? En wie ruimt nou het speelgoed op?

Een stoer en speels prentenboek, dat aansluit bij het kinderboekenmaandthema Kijk es; verbeelding in christelijke kinderboeken. Want: zelfs opruimen is leuk, als je maar genoeg fantasie hebt!
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.