Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Kalkman, R. - De lotus

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kalkman, R. - De lotus
Schrijver: Kalkman, R.
Titel: De lotus
ISBN: 9789033113864
Uitgever: Hertog BV, Den
Bijzonderheid: 2004, 94pp, Gebonden
Prijs: € 3,00
€ 4,25
Meer info Op een avond wordt de portier van de firma Mooy bedwelmd. Gemaskerde criminelen dringen het bedrijf binnen en de directeur wordt ontvoerd. Hoe komt de portier aan zijn verwonding? Waar is de directeur? En waar is het speldje met de Lotusbloem gebleven? Vragen die inspecteur Franken moet oplossen. Judith, Eline en Mark helpen hem...
Recensie(s)
Op een avond wordt de portier van de firma Mooy overvallen en bedwelmd. Gemaskerde criminelen ontvoeren de directeur en eisen een losgeld van twee miljoen. De politie komt in actie en gaat op jacht naar de ontvoerders daarbij geholpen door Eline en Judith, resp. dochter van de portier en van de directeur. Na enkele enerverende gebeurtenissen worden de ontvoerders ten slotte gepakt. Met vaart geschreven, spannend actieverhaal in een toegankelijke stijl, dat zich afspeelt in een prot.-chr. milieu en waarbij de hoofdpersonen op God vertrouwen. Het boek is voorzien van vrij donkere, paginagrote zwart-wittekeningen van matige kwaliteit, die wel goed bij het verhaal passen. Collageachtige omslagillustratie in meerkleurendruk. Vanaf ca. 10 jaar.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.