Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Schaaf, Y. - Hij ging zijn weg met blijdschap / druk 1990

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schaaf, Y. - Hij ging zijn weg met blijdschap / druk 1990
Schrijver: Schaaf, Y.
Titel: Hij ging zijn weg met blijdschap / druk 1990
ISBN: 9789024249978
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheid: paperback, Naam uitgeknipt schutblad, leesvouw in de rug.
Prijs: € 3,00
€ 4,25
Meer info De geschiedenis van Afrika is in de meeste publikaties vrijwel altijd het verhaal geweest van de blanke bemoeienissen met het Afrikaanse continent.
Ook de zendingen en missies, de kerken en christenen van Afrika hebben vele jaren geen eigen geschiedenis gehad. Het relaas van de oude christelijke kerken was nauwelijks bekend en de lotgevallen van zending en missie kwamen alleen in de optiek van de fondsenwerving aan bod, waarbij katholieken en protestanten ook nog hun roomse en reformatorische eenzijdigheden kenden. Dit boek is een eerste poging om van Afrikaans gezichtspunt uit te beschrijven hoe de bijbel in Afrika is terechtgekomen, vertaald en verspreid. Daarbij komt ook aan de orde welke invloed Bijbel en Evangelie hadden en hebben op de kerken, de cultuur, het onderwijs en de politiek, kortom op de hele Afrikaanse samenleving. In aparte hoofdstukken wordt tenslotte ook de rol van de andere boodschappen en ideologieƫn zoals de islam en het marxisme beschreven en geƫvalueerd.
Het is natuurlijk aan de Afrikanen zelf om de geschiedenis van de bijbel op hun continent te beschrijven. Dit boek is - met een journalistieke aanpak geschreven - een eerste inleiding
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.