Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Melville, H. - Moby Dick / naar Herman Melville

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Melville, H. - Moby Dick / naar Herman Melville
Schrijver: Melville, H.
Titel: Moby Dick / naar Herman Melville
ISBN: 9789080805224
Uitgever: Davidsfonds . Infodok Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: 2003, Gebonden, boek verkeerd in een nette staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info Samenvatting
Ed Franck maakt in deze knappe bewerking de klassieker van Herman Melville onvergetelijk. Het is een avontuurlijke, spannende reis langs onbekende zeeën, maar vooral ook een krachtig verhaal over noodlot, goed en kwaad, mens en God. Ismaël houdt van oceanen. Het liefst brengt hij zijn tijd als matroos door, diep in het vooronder, hoog in het kraaiennest of pal voor de mast. Als hij voor de zoveelste keer de lokroep van de zee hoort, besluit hij aan te monsteren op een walvisvaarder, samen met de indiaanse harpoenier Queequeg. Het avontuur lonkt en het gevaar is dichterbij dan Ismaël ooit kan vermoeden... Pas na vijf dagen komt de vreemde kapitein van het schip tevoorschijn. Achab is een huiveringwekkende, grimmige verschijning. De kapitein met één been lijkt ondoorgrondelijk. En hij heeft maar een doel: de witte walvis Moby Dick doden. Het wordt een helse zoektocht, want Moby Dick is overweldigend, geheimzinnig en levensgevaarlijk. Leeftijd: vanaf 12 jaar
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.