Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

J.F. van der Poel - De Belofte

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: J.F. van der Poel - De Belofte
Schrijver: J.F. van der Poel
Titel: De Belofte
ISBN: 9789059771864
Uitgever: VCL/West-Friesland
Bijzonderheid: 2007, Gebonden
Prijs: € 4,00
€ 4,25
Meer info De Belofte


De Belofte. Als Bernhard Gorden zijn ouders verliest, komt hij samen met zijn zusje Bianca bij een oom en tante in huis. Het is er heel anders dan bij hem thuis, het is niet warm en huiselijk en van een zondagse kerkgang is geen sprake. Op zijn achttiende besluit Bernhard het huis uit te gaan: hij wil studeren. Als hij zijn oom en tante zijn plannen vertelt, volgt er een ruzie. Maar Bernhard zet door en gaat op een dag terug naar zijn oude woonplaats. Daar ontmoet hij zijn eerdere buurmeisje, Gisela, dat hem nog niet vergeten is. Terug bij zijn oom en tante komt opnieuw zijn vertrek ter sprake. Een akelig ongeluk doet hem besluiten te vluchten. Door toedoen van een vrachtwagenchauffeur komen er grote veranderingen. Maar niet alleen voor Bernhard!
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.